top of page

DIENSTEN

Naast social media beheer bieden wij ook een breed scala aan andere diensten aan. Zo kunnen wij je adviseren en begeleiden doormiddel van een social media consult, hebben wij een pakket waarin wij uniek templates maken voor jouw bedrijf op social media en kunnen wij zorgen voor professionele fotografie, productfotografie en zelfs podcast opnames. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete social media strategie.

Social Media Beheer - Laptop

Social Media Consult

Wij bieden een unieke service aan in de vorm van social media consults voor bedrijven. Tijdens deze consults krijgt het bedrijf de mogelijkheid om alle vragen te stellen die ze hebben over hun social media kanalen. Onze experts staan klaar om deze vragen te beantwoorden en geven tevens tips en tricks om het social media kanaal van het bedrijf te verbeteren.

Het consult duurt een uur en is een uitgelezen kans voor bedrijven om hun social media strategie te verbeteren. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun doelgroep beter te bereiken en tevens om meer interactie te genereren op hun social media kanalen.

Tijdens het consult krijgt het bedrijf dan ook persoonlijk advies op maat.

Wil jij als bedrijf ook een social media consult boeken? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een afspraak in!

Social templates

Social Templates is een unieke en innovatieve service waarmee we onze klanten helpen om hun online aanwezigheid te versterken. We begrijpen hoe belangrijk het is om een consistente en professionele uitstraling te hebben op social media, en daarom bieden we op maat gemaakte templates aan die passen bij de huisstijl van de klant.

Onze service begint met een kennismakingsgesprek, waarin we de wensen en behoeften van de klant bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van de templates, waarbij we ons richten op de specifieke doelgroep en het gewenste doel van de klant.

 

Onze templates zijn gemakkelijk te gebruiken en aan te passen, waardoor de klant zelf de controle heeft over de inhoud en het gebruik ervan op social media. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat de klant altijd een professionele uitstraling heeft op social media.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw online doelen te bereiken.

social templates
Fotografie - camera

Fotografie

Wij bieden twee soorten fotografie aan: productfotografie en algemene fotografie. Bij productfotografie richten we ons op het maken van professionele foto's van producten voor bijvoorbeeld webshops of reclamemateriaal. Bij algemene fotografie kunt u denken aan sfeershots van uw bedrijf of personeelsfoto's.

We bieden de mogelijkheid om zowel op locatie als in onze eigen studio te fotograferen. Op locatie kunnen we de sfeer van uw bedrijf vastleggen en personeelsfoto's maken. In onze studio hebben we alle apparatuur en materialen om productfoto's van hoge kwaliteit te maken.

Bij onze fotografie service staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We werken daarom nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de foto's aan uw verwachtingen voldoen. We bieden ook nabewerking van de foto's aan om ervoor te zorgen dat ze er perfect uitzien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze fotografie service. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Podcast opnames

Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige podcast opnames in onze eigen studio. Of u nu alleen geluid wilt opnemen of ook video beeld vanuit vier verschillende hoeken, wij hebben de apparatuur en expertise om uw visie tot leven te brengen.

Onze studio is uitgerust met professionele opnameapparatuur en we bieden ook de mogelijkheid om de opnames te laten bewerken tot een hoogwaardig eindproduct. Indien gewenst kunnen we zelfs een professionele presentator inschakelen om uw podcast te presenteren en nog meer impact te geven.

Of u nu een ervaren podcaster bent of net begint, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideeën en doelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze podcast opname service en hoe wij u kunnen helpen om uw podcast naar het volgende niveau te tillen.

Podcast-opnames-microfoon
bottom of page