top of page

SOCIAL MEDIA BEHEER

The Social Angels is een bedrijf dat zich richt op het ontzorgen van andere bedrijven op het gebied van social media. Wij bieden een complete service waarbij wij de social media kanalen van A tot Z regelen. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat bedrijven zich kunnen focussen op hun core business, terwijl wij zorgen voor een professionele en effectieve social media aanwezigheid.

Wij bieden 3 verschillende pakketten aan om te voorzien in de diverse klantbehoeften. Het Brons pakket met de basisfuncties, het Zilver pakket met meerdere functies toegevoegd en het Goud pakket met nog meer extra functies en premium ondersteuning. Op deze manier zal er altijd een passend pakket zijn voor ieder bedrijf. 

Brons pakket

Wil jij dat je online visitekaartje up-to-date is zonder er zorgen over te hebben, dan is dit pakket geschikt voor jouw bedrijf!

 

Door consistent te posten, op tijden die geschikt zijn voor jou branche, creëer je een online platform waar jouw bedrijf laat zien wie jullie zijn en wat jullie doen.

 

Is het Brons pakket geschikt voor mij?

Jij wil consistent zichtbaar zijn, groeien en de connectie aangaan met jouw volgers. Dit zorgt voor een betrouwbare klantenrelatie.

IMG_1682.heic
IMG_1689.heic

Zilver pakket

Wil jij niet alleen dat je online visitekaartje up-to-date is maar wil je ook online groeien? Dan is dit pakket geschikt voor jouw bedrijf!

 

Door gebruik te maken van reels in combinatie met de reguliere posts en stories wordt jouw bedrijf nog beter zichtbaar op social media.

 

Is het Zilver pakket geschikt voor mij?

Je wil goed zichtbaar zijn, hard groeien en vooral je bereik vergroten. Bindt meer mensen aan jouw bedrijf en zet volgers om naar klanten.

Goud pakket

Een online visitekaartje waar je als bedrijf geen zorgen om hebt maar zeker enorm trots op kunt zijn!

 

Creative content, interactieve stories en zelfs meerdere reels per maand. Overal op social media zien mensen jouw bedrijf voorbij komen en ze kunnen er niet meer omheen.

 

Is het Goud pakket geschikt voor mij?

Je wil top of mind blijven bij jouw ideale klant. Je wilt dat iemand altijd als eerste aan jouw bedrijf denkt wanneer ze een bepaald product of dienst overwegen.

IMG_1696.heic
bottom of page